Ons bedrijf lanceert een nieuw product, een 5kW-accu van de huisenergie, en wij zoeken actief verdelers.

June 28, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Ons bedrijf lanceert een nieuw product, een 5kW-accu van de huisenergie, en wij zoeken actief verdelers.

De accu van de het huisenergie van 5kW 51.2V 100AH bezit verscheidene zeer belangrijke eigenschappen. Ten eerste, wijst de 5kW-machtsclassificatie op zijn capaciteit om een ononderbroken machtsoutput van 5000 watts te leveren, die geschikt is om huishoudapparaten, kleinschalige van-netsystemen, of het dienen als reservekrachtbron aan te drijven. Het voltage van 51.2V verzekert verenigbaarheid met vele bestaande zonnepv systemen en omschakelaars.

 

Met een capaciteit van 100AH, kan deze batterij een significante hoeveelheid energie opslaan, die voor verlengd gebruik tijdens periodes van lage energiegeneratie of de hoge vraag toestaan. Het laat gebruikers toe om zelf-consumptie van zonne-energie te maximaliseren door het opslaan van bovenmatige voor later gebruik in de loop van de dag geproduceerde elektriciteit, afhankelijkheid van het net te verminderen en algemeen energierendement te optimaliseren.

 

In termen van prestaties, gebruikt deze accu van de huisenergie geavanceerde lithium-ionentechnologie, die hoge energiedichtheid, het lange cyclusleven, en efficiënte/lossingsfactuurprijzen aanbieden. Deze eigenschappen dragen tot zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid, en capaciteit bij om het frequente cirkelen te weerstaan, waarbij stabiele en verenigbare voeding over een lange periode wordt verstrekt.

 

Overwegend het globale energielandschap, zijn de toepassingsvooruitzichten voor de accu van de het huisenergie van 5kW 51.2V 100AH belovend. Aangezien de hernieuwbare energiebronnen zoals zonne en windenergie populariteit blijven bereiken, is er een groeiende behoefte aan de efficiënte oplossingen van de energieopslag. Deze batterij kan een essentiële rol in woonmontages spelen die, die huiseigenaars toestaan om de intermitterende die energie uit te rusten en op te slaan door vernieuwbare bronnen wordt geproduceerd, daardoor afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen en duurzaamheid bevorderen.

 

Voorts in gebieden met onbetrouwbare of ontoereikende netmacht, kan deze batterij als betrouwbaar reservesysteem dienen, die ononderbroken voeding verstrekken tijdens stroomonderbrekingen of noodsituaties. Dit verbetert energieveiligheid, verbetert veerkracht, en biedt vrede van mening aan gebruikers aan.

 

Samengevat, combineert de accu van de het huisenergie van 5kW 51.2V 100AH zijn machtscapaciteit, voltageverenigbaarheid, mogelijkheden van de energieopslag, en geavanceerde lithium-ionentechnologie om een betrouwbare, efficiënte, en veelzijdige oplossing voor woonenergiebehoeften aan te bieden. Het richt zich op de globale tendens naar duurzame energiegoedkeuring en vertegenwoordigt een kans om energiegebruik te optimaliseren, koolstofvoetafdruk te verminderen, en energieonafhankelijkheid te verbeteren.