Het zoeken van verdelers in Zuid-Afrika voor van de het huisenergie van 5kw zonne de opslagsysteem

April 28, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Het zoeken van verdelers in Zuid-Afrika voor van de het huisenergie van 5kw zonne de opslagsysteem

beste potentiële partners,

 

wij zijn een fabrikant van de zonne de opslagsystemen van uitstekende kwaliteit van de huisenergie en wij zoeken betrouwbare verdelers in Zuid-Afrika om onze marktaanwezigheid uit te breiden.

 

ons product is 5kw, 10kw, 20-40kw zonne de opslagsysteem van de huisenergie dat de hulphuishoudens in de loop van de dag bovenmatige zonne-energie opslaan en het bij nacht of tijdens stroomuitvallen gebruiken.

 

ons systeem is uitgerust met de recentste technologie, met inbegrip van lithiumbatterijen en een intelligent controlesysteem, die maximumefficiency en betrouwbaarheid verzekeren.

 

wat ons behalve andere leveranciers plaatst is dat wij zeer concurrerende tarifering aanbieden, die 20% lager dan de marktprijs is. dit staat onze verdelers toe om een bredere winstmarge te hebben terwijl nog het aanbieden van hun klanten een grote waarde voor hun geld.

 

als u in het worden onze verdeler in Zuid-Afrika geinteresseerd bent, gelieve ons voor verdere details op te contacteren hoe te deel van ons team te worden.

 

dank u voor het overwegen van deze kans.